Activiteiten

Activiteiten: 62

Pages

Enter La(e)ken: Rideau - afterwork
26.4.2018
In een stad genaamd Laken is het misschien alleen maar logisch dat textiel een belangrijke rol speelt. Manoeuvre zet patronen van allerhande inwoners in beton en combineert ze tot één communaal werk in de publieke ruimte van Laken. Een installatie voortgekomen uit cocreatie die als beeldende interventie zal dienen in één van Lakense groene zones.
GC Nekkersdal
Laken
Tentoonstelling
Enter Haren: Cyborgs' Quest
Slayers
26.4.2018
Drie cyborgs ontsnappen uit een laboratorium en stappen in de complexe wereld, waar het organische en mechanische gemend worden. In deze hiphopvoorstelling wordt het symbolische gevecht tussen mens en technologie in vraag gesteld.
GC De Linde
Haren
Podium
uit met vlieg
TIAGO ANTUNES
Thiago Antunes
26.4.2018
Thiago Antunes creeerde een escape game geinspireerd op de inburgeringsprogrammas in Europese landen. De deelnemer wordt uitgenodigd om de rol van nieuwkomer op te nemen en zodoende op een fictieve manier toch een beetje inzicht te krijgen in de obstakels die nieuwkomers moeten overwinnen.
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Podium
uit met vlieg
Salut Sonart
Salut Sonart
26.4.2018
Een laatste terugblik op het rijke verleden van de wereldvermaarde Sonart Studio's ! Met en door de originele" Sonariens" ! Een waardig afscheid voor een groot gebouw.
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Podium
uit met vlieg
Enter Haren: Shiraz work in progress
Farbod Fathinejad
26.4.2018 - 27.4.2018
Een artistiek onderzoek naar de processen van verlangen en weerstand in underground bewegingen. Shiraz onderzoekt het alledaagse leven van mensen die zin proberen te geven aan het cultureel geweld dat zich voortdurend reproduceert in ieder van ons.
GC De Linde
Haren
Podium
uit met vlieg

Pages