Activiteiten

Activiteiten: 91

Pages

19.9.2018
We trekken naar de bowlingbaan in Zaventem. Zin om mee te spelen, schrijf je dan snel in.
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Ontmoeting
ZZ Vorming: Ik, Mantelzorg
20.9.2018
Mensen nemen al eeuwen de zorg op voor elkaar. Vroeger bestond daar geen apart woord voor, de laatste decennia noemen we dit mantelzorg. Aan de hand van getuigenissen geven we een beeld van wat mantelzorg inhoudt en waar mantelzorgers terechtkunnen voor ondersteuning.
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief
logo

20.9.2018

We organiseren een kleine toegankelijke stads- of natuurwandeling met een gids. De wandeling kan meegedaan worden door iets minder mobiele senioren die wat vaker een rustmoment willen of voor mensen met een rolstoel. Beweging is goed voor de gezondheid en samen nieuwe plekken ontdekken is aangenaam! Kom je ook mee?

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief
25.9.2018
In het hart van de stad ontdek je ZOO Antwerpen, de mooiste 19de eeuwse dierentuin ter wereld. Het prachtige decor behoort tot het culturele erfgoed. Honderden exotische dieren kan je er bekijken en worden er verzorgd en bestudeerd. We nemen de trein tot in Antwerpen Centraal en zien meteen bij het buiten komen de prachtige zuilen aan de ingang van de ZOO. (meer info op www.zooantwerpen.be)
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief
26.9.2018
Deelnemen aan een bijeenkomst van leeskring HET EZELSOOR kost je 3 euro. Betaal je voor het hele leesseizoen ? Dan kost dit 18 euro. Je kan deze som storten op rekeningnummer bib BE 63 7342 0415 5808 met mededeling leeskring’. Een knabbeltje hoort er natuurlijk gratis bij. Een drankje is ter plaatse te betalen.
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief

Pages