Activiteiten

Activiteiten: 21

Pages

Chants des Cailles: een coöperatieve stadsboerderij/geannuleerd

6.6.2020

Deze coöperatieve stadsboerderij, zag het licht in 2012 in de tuinwijk Logis-Floréal te Watermaal-Bosvoorde. Reeds van bij de start werken de vzw en de buurtbewoners samen. Je hebt enerzijds de gezamelijke moestuin en anderzijds de duurzame uitbating met de schapenboerderij, groentenabonnement, zelfpluk-kruiden en bloemen Kom kennis maken met dit unieke project en volg hierbij aansluitend een wor

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief
Coronaid

8.5.2020 - 10.6.2020

Maandag, woensdag en vrijdag wordt er in de keuken van GC Kontakt een volledige maaltijd bereidt met de overschotten van de groot warenhuizen. Deze maaltijden worden dan verdeeld onder diegenen die ze het meest nodig hebben.

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Ontmoeting
Café Open/Jakomo Band/geannuleerd
JAKOMO

11.6.2020

Onbezonnen Brussels indiekwartet dat zonnige suave rock maakt, beïnvloed door artiesten als Connan Mockasin, Whitney en Robbing Millions.

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Ontmoeting
Kundalini yoga

15.1.2020 - 17.6.2020

Kundalini yoga wordt de yoga van het bewustzijn genoemd en wordt al duizenden jaren onderwezen.

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief
Café Open/Oost West Ensemble/geannuleerd

18.6.2020

Ook in 2020 gooien we de deuren van ons café open! Je bent van harte welkom. Wij zorgen voor drank, muziek en snacks, jullie voor de rest? Als er concerten/performances/lezingen/dj sets/voorstellingen gepland staan beginnen deze steeds om 20 u.Of anders wanneer vermeld. Hou daarom ook onze facebookpagina in het oog én website.
https://www.facebook.com/GcKontakt/

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Ontmoeting

Pages