Activiteiten

Activiteiten: 39

Pages

Lentefeest
25.4.2019
De donkere dagen zijn nu officieel voorbij. We zetten de lente in met lekker eten en muziek. Don Bosco verwent onze smaakpapillen en William zorgt voor amusement en gezellige meezingers. Iedereen welkom!
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Ontmoeting
CaféBarAvond/optreden'MagnumFox'
25.4.2019
Dit is een verhaal van verlangen, eenzaamheid, ontwikkeling, spiritualiteit, en liefde. Het komt allemaal samen in de muziek van Magnum Fox, vol passie en flirtend met de dagdagelijkse beslommeringen. Magnum Fox mikt op iets diepzinnigers maar toch leuk, iets mysterieus maar toch romantisch. Magnum Fox heeft een verlangen om te dromen, een wil om te vechten, en het licht van de liefde en het leven
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Ontmoeting
uit met vlieg
Russische wandeling
28.4.2019
Ter gelegenheid van Europalia Rusland in 2005 werd de vraag gesteld in welk mate Russische aanwezigheid haar sporen nagelaten heeft in hartje Brussel. Bij een wandeling in het historisch hart van Brussel komen we heel wat referenties aan die Russische belangstelling tegen, van Peter de Grote tot de Russische deelnemers aan de Koningin Elisabethwedstrijden.
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief
Zoniënmars-Zoniënklanken
28.4.2019
Zoniënmars-Zoniënklanken, het Brusselse wandelevenement met muzikale omkadering in het Zoniënwoud. Dit jaar extra feestelijk. Trek je sportkledij aan, geniet van het bos, de extra's, de animatie en de muziek.
GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Ander
Nederlandse les module 2.1
25.3.2019 - 9.5.2019
Het Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel organiseert Nederlandse taallessen in GC Kontakt.
GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief

Pages