Activiteiten

Activiteiten: 25

Pages

Meditatie

29.9.2020 - 27.10.2020

In de Kundalini meditaties gaan we concentratie, beweging en soms mantras gebruiken om ons lichaam en geest tot rust te brengen. We gaan louter zijn, in het hier en nu.

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief
Café Open/Bettie

29.10.2020

Ook in 2020 gooien we de deuren van ons café open! Je bent van harte welkom. Wij zorgen voor drank, muziek en snacks, jullie voor de rest? Als er concerten/performances/lezingen/dj sets/voorstellingen gepland staan beginnen deze steeds om 20 u.Of anders wanneer vermeld. Hou daarom ook onze facebookpagina in het oog én website.
https://www.facebook.com/GcKontakt/
Let wel: vol is vol, we houden reke

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Ontmoeting
Herfststage

3.11.2020 - 4.11.2020

Vingers aan de audiovisuele knoppen, we schieten in actie in GC Kontakt. Kom jij mee je creatieve kant ontdekken? Schrijf je snel in voor deze stage.

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Vakantie
uit met vlieg
De Centrale:Panorama

15.11.2020

De CENTRALE presenteert de tentoonstelling Xavier Noiret-Thomé &Henk Visch, PANORAMA, een ode aan de schilder- en beeldhouwkunst.

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Educatief
Rumproefavond

20.11.2020

Het is niet de eerste keer dat Stijn een proeverij komt leiden in bib De Lettertuin. Hij is een van de weinige Nederlandstalige rumspecialisten en publiceerde reeds verschillende boeken, ook over cachaça en whisky.
We nodigen u uit op een rumproefavond met deze interessante, boeiende verteller. Er worden 6 verschillende rums geproefd, waarbij Stijn u alle geheimen en anekdotes over deze dranken

GC Kontakt
Sint-Pieters-Woluwe
Ontmoeting

Pages