Dompel je onder in de diepe smaken van umami en ontdek de kunst van authentieke ramen! Tijdens deze workshop neemt hobbykok, sommelier en bon vivant Julien Itterbeek je mee op een culinaire reis langs de bouillons en toppings die Japanse ramen zo uniek maken.
Van de zijdezachte tonkotsu uit Zuid-Japan tot de rijke shoyu van Tokyo leer de geheimen achter de perfecte noodlesoep en hoe je thuis je eigen bowl perfectioneert. Julien deelt zijn kennis en ervaringen uit Japan, waar hij van Kagoshima, via Hiroshima tot Kyoto, de lokale specialiteiten proefde en bestudeerde.
Van de zijdezachte tonkotsu uit Zuid-Japan tot de rijke shoyu van Tokyo leer de geheimen achter de perfecte noodlesoep en hoe je thuis je eigen bowl perfectioneert. Julien deelt zijn kennis en ervaringen uit Japan, waar hij van Kagoshima, via Hiroshima tot Kyoto, de lokale specialiteiten proefde en bestudeerde.
Voor wie
18
- 99 jaar
Wanneer
van 19.00 u. tot 21.00 u.
Meer over Umami Night - Workshop ramen maken
Locatie
Gemeenschapscentrum Kontakt vzw
Orbanlaan 54
1150 Sint-Pieters-Woluwe
Kennis Nederlands
Legende

Praktische informatie
tram 39; halte Luchtvaart of Bosstraat
nachtbus N06; halte Trammuseum
