Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 19
SAVE THE DATE: GC Kontakt viert de Vlaamse feestdag op 10 juli met ‘Op Koers’ - 13/05/2019

Om organisatorische redenen gaat ‘Op Koers’, de viering ter ere van de Vlaamse feestdag in Kontakt, niet door op zondag 7 juli maar op woensdagavond 10 juli

Zin om te telen in de stad? - 01/04/2019

Zin om uw eigen fruit en groenten te produceren in uw tuin, op uw balkon of aan de voet van uw gebouw? Er bestaat een oplossing om een deel van uw voeding zelf te produceren!

DoucheFLUX: schenk een douche aan een dakloze - 11/03/2019

Elke dag een douche nemen? Niets lijkt banaler. Maar wat doe je als je geen dak boven je hoofd hebt? De douches zijn één van de centrale diensten van DoucheFLUX voor mensen in bestaansonzekerheid. Je waardigheid (her)winnen begint immers met de toe-eigening van je eigen lichaam. Aansluitend op de douches biedt DoucheFLUX ook andere diensten aan: was, medische en psychosociale hulpverlening, welzijn en kleding.

ZONIËNMARS/ZONIËNKLANKEN: Wandelen, sport en muziek in het bos - 11/03/2019

Op 28 april 2019 wandelen we voor de veertigste keer de Zoniënmars, een wandelevent in het Zoniënwoud dat de groene geheimen van Brussel onthult. Ook dit jaar wandelen we weer op het ritme van heerlijk klinkende wereldse Zoniënklanken. Muziekpublique, trouwe partner van de Zoniënmars/Zoniënklanken, selecteerde een aantal inspirerende muziekgroepen, die zonder versterking en verspreid over het bos hun mooiste klanken op ons los laten. Een wandelevent voor jong en oud, voor muziek- en natuurliefhebber, voor stads- en bosmens. 

Interview Thiago Antunes (Bewogen festival) - 07/01/2019

Thiago Antunes is the creative brain behind 'Inburgering in W', an escape game inspired by civic integration programmes in European countries, which require immigrants to prove their ability to adapt to their country. During Bewogen festival, you can join this game in the basement of GC Kontakt.

OPROEP ERFGOEDCEL - 17/12/2018

De Erfgoedcel van Sint-Pieters-Woluwe is een project opgestart met de scholen uit de gemeente. Onder de naam ‘Buurten met erfgoed’ zullen ze tijdens het voorjaar van 2019 werken rond verschillende thema’s zoals Eddy Merckx, het klooster van de zusters franciscanessen, het kaatsspel en lokale kunst(enaars).

Himalayaanse Kerstmarkt op 1 & 2 december 2018 - 18/10/2018

De vzw’s Amalha, les Amis du Tibet, Tibetan Development Fund & Tibetan Help nodigen uit voor hun 12de editie van hun Himalayaanse Kerstmarkt op 1 & 2 december 2018 in GC Kontakt.

JOVIAL MBENGA: "GC Kontakt betekent voor mij een opstap naar emancipatie." - 03/10/2018

Tweeëntwintig vertrouwde gezichten uit de verschillende centra deelden hun persoonlijke ervaringen om de lancering van N22 te vieren. Elke zondag publiceren we een nieuw interview onder de noemer "22 centra 22 gezichten". Deze week is dat die van theatermaker Jovial Mbenga (40 jaar) van GC Kontakt. Hij maakte samen met de inwoners van Woluwe 'Park Belle Vedere', een multidisciplinaire en meertalige voorstelling.

Update adressenbestand magazine - 27/09/2018

Wij updaten momenteel ons adressenbestand. 

RECHTZETTING ivm 33ste Stokkels Wijkfeest - 16/05/2018

 Er is een fout geslopen in ons maandblad!

Pages