Licht in het donker

Publicatiedatum: 
Donderdag, 3 december 2020 - 03:07

Maak een winterse wandeling en volg het Licht! Je kan het licht zien in GC Wabo, Den Dam, Elzenhof, Op-Weule en Kontakt.
 

't Licht zien

WARM LICHT VAN EN VOOR IEDERE BRUSSELAAR

Op de kortste en donkerste dag van het jaar, 21 december van 17 tot 22 u, creëren de Brusselaars een lichtspel voor elkaar. Iedere Brusselaar, individueel of via school, de vereniging, het werk, het wijkcomité, verlicht zijn raam ... Ze doen dit voor elkaar, om elkaar een hart onder de riem te steken, om verbinding te zoeken, om samen één lichtpunt te zijn.

Sint-Pieters-Woluwe wil deze positieve boodschap graag mee uitdragen en roept haar inwoners dan ook op om hun raam mooi te verlichten tijdens de wintermaanden. Doe mee!
 

LICHTSPEL

De vzw Patrimoine à Roulettes stelde een ludieke, tweetalige brochure samen, met daarin een 15-tal tips waarmee je aan de slag kan om je raam te transformeren, spelend met schaduw, licht, kleur, transparantie en verduistering. De voorstellen vragen geen speciaal materiaal. Iedereen kan meespelen. 
Download hier gratis het boekje. Heb je liever een fysiek exemplaar? Dat ligt op je te wachten in GC Kontakt.
Zorg jij er mee voor dat 21 december deze keer misschien wél de lichtste dag van het jaar wordt?

Trek er tijdens midwinter op uit in de straten en geniet van de lichtjes van Brussel.
Samen het licht zien, is samen sterk in moeilijke tijden.

Volg het ook op Facebook.
 

SAMEN MET DE BUREN

Gemeenschapscentra Wabo, Den Dam, Elzenhof, Op Weule en Kontakt zorgen samen voor 'Licht in het donker'. Samen willen we een beetje genegenheid brengen voor iedereen die voorbij of binnenkomt. 
Gedurende de twee koudste maanden lichten we samen de gevels van onze gemeenschapscentra bij om elkaar te blijven zien. Kom eens langs voor wat licht en warmte, in GC kontakt, maar ook in een naburige gemeente.

Volg het ook op Facebook en op  www.tlichtzien.be of www.voirlalumiere.be

Fotogalerij: 
Licht in het donker
Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon 't Licht zien.pdf5.98 MB