Zomerse wandelingen

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 22 juni 2021 - 12:14

Heb je zin om met een groepje medewandelaars op pad te gaan in het mooie groen van Brussel-Oost? Elke maandagavond van de zomervakantie trekken we onze wandelschoenen aan.

Elke maandagavond wandelen

De Femma’s, kwb’s, Okra en beweging.net-Woluwe van Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe nodigen u uit op hun begeleide natuurwandelingen, elke maandagavond in juli en augustus.           

Rustige maandagavondwandelingen
                  
We komen samen tussen 19u15 en 19u25 aan de Voorzienigheidschool en vertrekken stipt om 19u30. We verkennen het groen van de beide Woluwes en omgeving.

We wandelen 1,5 tot maximaal 2 uren op een rustig tempo.  Deze wandelingen zijn een familieactiviteit, geschikt voor elke leeftijd. Iedereen is welkom! Samen wandelen in bossen, parken of tussen de velden, door straten of steegjes, flaneren langs pleintjes, met aandacht voor de natuur en het milieu, met een woordje uitleg over wat je ziet. Deze wandelingen zijn meer dan zomaar op stap gaan. Er wordt ook wat gebabbeld en gekletst, of een mop getapt … en je leert andere mensen kennen. Er wordt naar je geluisterd, ook al ben je nieuw in de groep. Bij de vorige editie waren er elke wandeling nieuwe mensen. Kom je maar één keer, dan is dat goed; kom je meerdere keren, is dat natuurlijk ook goed of zelfs beter. 

Praktisch:

  • elke maandagavond van juli en augustus
  • in 2 of meerdere groepjes: max 10 personen, voldoende afstand en mondmasker
  • tussen 19u15 en 19u25 aan de picknicktafels tussen de Fabrystraat en Woluwedal te SLW (Voorzienigheidsschool)

In samenwerking met GC Op-Weule & GC Kontakt, en met de steun van de VGC.
Femma-, kwb- en Okra-leden en hun gezinsleden worden verzekerd door hun ledenpolis, niet-leden vallen niet onder deze polis. 
Femma, kwb of Okra of de aanwezige bestuursleden of wandelleiders zijn niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen voor niet-leden. 

Wil je lid worden van één van onze verenigingen en genieten van al onze activiteiten?
Meer informatie bij:
Raf Beyns: 0478 67 96 11
Godelieve De Greef: 0477 55 99 94