Over Kontakt

gevel gc kont

Kontakt is een sociaal-cultureel Nederlandstalig huis gelegen in het groene Sint-Pieters-Woluwe. Samen met een enthousiaste ploeg vrijwilligers ondersteunen en versterken wij het Nederlandstalig buurt- en verenigingsleven in de gemeente. Ook Frans- en anderstalige bezoekers zijn meer dan welkom in ons centrum. Kontakt is eveneens de thuishaven van lokaal dienstencentrum Zoniënzorg Noord. Zij bevinden zich in het Koetshuis op dezelfde site.

Wij nemen ons aandeel in N22 ter harte en presenteren elk seizoen een stevig aanbod cultuur, vorming en vrijetijdsactiviteiten. Voor jong en oud. Van leuke kinderworkshops, gegidste bezoeken, taallessen en interessante lezingen tot kookworkshops en tal van creatieve ateliers. Op deze website lees je alles over onze activiteiten en cursussen.

Het centrum beschikt over heel wat zalen - van grootkeuken tot vergaderlokaal of feestzaal. Deze zijn te huur aan democratische prijzen en zijn uitgerust met didactisch materiaal en wifi.

Informatie over sociale zaken, sport, onderwijs, cultuur en het verenigingsleven in Sint-Pieters-Woluwe en Brussel vind je aan onze balie. Spring gerust eens binnen!

Op de hoogte blijven?

- Kontakt: ons tweemaandelijks tijdschrift
- Facebookpagina
- Nieuwsbrief: schrijf je in via onze homepagina