Zoniënmars-Zoniënklanken

ZM- ZK


De Zoniënmars - het grootste wandelevenement van Brussel - is op zondag 22 april 2018 aan haar 38ste editie toe. Na het succes van de vorige editie worden de wandelroutes ook dit jaar verrijkt met het muzikale luik Zoniënklanken.

WANDELROUTES

Het Zoniënwoud herbergt ongeveer 4000 hectare fauna en flora ten zuidoosten van Brussel, pal in het centrum van het land. De Zoniënmars wil alle Brusselaars en natuurliefhebbers het uitgestrekte bosgebied laten ontdekken. Met vier goed gekozen wandelroutes (5 - 10 - 15 - 25 km) bereikt de Zoniënmars elk jaar meer dan duizend bezoekers.

MUZIKALE INTERMEZZO’S

Sinds 2013 gaat Zoniënmars muzikaal met Zoniënklanken. Langs de wandelroutes kom je muzikale ensembles tegen. In het unieke landschap van het bos trakteren zij je op klanken en melodieën uit de hele wereld. Laat je meenemen op een muzikale ontdekkingstocht.

VRIJWILLIGERS

Hou je van het Zoniënwoud, ben je een fervente wandelaar of muziekliefhebber? Of steek je gewoon graag de handen uit de mouwen voor jouw gemeenschapscentrum? De Zoniënmars-Zoniënklanken steunt al jaar en dag op de medewerking van enthousiaste vrijwilligers, zowel bij de voorbereiding als op de dag zelf. We zoeken vrijwilligers voor de inschrijvingen, achter de bar, bij de muzikale intermezzo’s, het verspreiden van promotiemateriaal of voor de controle van de wandelroutes.

Meer info vind je op de website van WaBo.  Je kan Zoniënmars-Zoniënklanken ook volgen op Facebook.

Zoniënmars-Zoniënklanken is een project van GC WaBo, in samenwerking met GC Kontakt, GC Op-Weule en GC Den Dam. In het kader van N22, het netwerk van de 22 gemeenschapscentra.