Participeer

Heb je wat tijd vrij om samen met anderen vrijwilligerswerk te doen in Kontakt?
Wil je graag anderen ontmoeten en in team aan een event meewerken?
Wil je graag je Nederlands verbeteren?
WELKOM!

Hieronder vind je een overzicht van de projecten waar je mee je schouders kan onder zetten:
 

 • HOF VAN ORBAN
  Werk je graag in een moestuin? Heb je groene vingers of zou je graag aan stadstuinieren doen? Heb je een idee voor de tuin van Kontakt? Do you like “commons”? Dan zit je goed bij Hof van Orban.  

  Hof van Orban is het samenwerkingsproject van het LDC ‘t Koetshuis en GC Kontakt op de site die wij delen op de Orbanlaan 54. Onder de ‘paraplu’ van Hof van Orban wordt de site (tuin) beschikbaar gesteld aan iedereen die een goed idee heeft, dat past bij de doelstellingen (samenwerking en ontmoeting) van Hof van Orban. We hopen dat het project een springplank kan zijn voor nieuwe initiatieven vanuit de gemeenschap, zo wordt de site hopelijk meer en meer een ontmoetingsruimte in een groene stadsoase.
   
 • CAFE OPEN
  Hou je van muziek? Heb je een hart en een oor voor talent van opkomende artiesten? Heb je zelf ideeën voor een intieme, charmante en gezellige donderdagavond? Dan zetten we je graag in voor het openhouden van de bar of nodigen we je uit op onze programmatievergaderingen.

  Kontakt zet om de twee weken de deuren van de bar open en trakteert het publiek op een concert, een performance, een stand-up comedian of spoken word-kunstenaar.ares. Intimistisch, gezellig, laagdrempelig, amicaal en gratis. 
  Verwacht je aan onze coup de coeurs uit Brussel of daarbuiten. Telkens op donderdagavond om 20 u.
   
 • KONTAKTFESTIVAL wordt POZAR
  Na de examens en voor de zomervakantie, worden de middelbare school studenten getrakteerd op een mini-festival in GC Kontakt.
  In 2023 kiezen we in samenwerking met een aantal partners en jeugdhuizen voor een nieuw concept! Speel je muziek? Heb je zin om het podium te veroveren?
  Neem deel aan POZAR - open mic/jam session. Maar je kan ook gewoon komen chillen. Pozar#6 op 26/05 en Pozar#7 op 30-06 in GC Kontakt.

   

 • KONTAKT EVENTS
  Maken nieuwjaarsrecepties, acties zoals Brussel Helpt of 11 juli-vieringen je blij? We komen altijd helpende handige handen te kort.

Heel hard merci!

Ik stel me graag kandidaat