Expo

Droom je er al langer van om je werk aan anderen te tonen? In GC Kontakt staan de muren van de Bar en Grote Zaal tot jouw beschikking.

LENTETrOAST

In de herfst organiseerde Hof van Orban het eerste deel van ons project rond het thema TROOST, een onderwerp dat in de nasleep van de pandemie heel wat van onze partners uit de gemeente inspireerde om mee te werken. De fototentoonstelling en poëzie-avond in november waren er het mooie resultaat van.

Zoveel ideeën leefden er dat we nu met een tweede deel bezig zijn! Het toonmoment vindt vrijdag 13 mei op een groot lentefeest plaats, LENTETrOAST gedoopt. Weer zetten allerlei partnerverenigingen hun beste beentje voor en verwelkomen u op een mooi versierde site met een feestelijke lentemaaltijd, speciale troosthapjes, lentedrankjes en muziek! Daarnaast kan je zowel buiten als binnen beeldend werk met als thema troost bewonderen van onze ‘huiskunstenaars’ van ‘t Creatief Atelier en van kunstenaars van het RhOK. Verder stelt de fotoclub op onze site de foto’s tentoon die zij samen met de leerlingen van Don Bosco maakten tijdens een lentewandeling. En ook om de wolgrafitti van ‘t Koetshuis en De Kastanjes zul je niet heen kunnen. Tenslotte onthullen we officieel de muurschildering en het logo van Hof van Orban, beide bedacht en gemaakt door leerlingen van Don Bosco o.l.v. twee kunstenaars. En kom zeker ook het mysterieuze ‘objet trouvé’ van Herman ontdekken!

Genoeg redenen dus om op 13 mei met ons en alle partners op de lente te komen toasten!
Welkom!

Vernissage op vrijdag 13/5 om 14.00 en 18.00 u.
Expo met beeldend werk van: Herman Poot, Marleen Van Eyken, Ludo Croonenberghs, Natalie Arsenow, Patrick Vastiau, HAMA IV-De Kastanjes.
Je kan deze expo nog bezoeken tot 27/5.

Wens je deel te nemen aan de lentelunch op vrijdag 13/5 om 12.30 u? Contacteer Dorothée van LDC 't Koetshuis.
Meer info: GC Kontakt (02 762 37 74) en LDC 't Koetshuis (0471 79 19 77)

 

Expo/TrOAST